search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram
7 jun

Student seminar Projects & Real Estate

Inhouse

Windenergie behoort samen met zonne-energie tot de snelst groeiende bronnen van elektriciteit. In 2015 investeerden energieontwikkelaars mondiaal meer in wind- en zonneparken dan in traditionele centrales, zoals gas- en kolencentrales. Steeds meer zie je dat – naast ervaren energieontwikkelaars – ook burgers betrokken raken bij de opwekking van duurzame energie. Windpark Krammer is hier een voorbeeld van. Met ruim 4000 investerende particulieren, verenigd in de coöperaties Zeeuwind en Deltawind, is Windpark Krammer het grootste burgerinitiatief van Nederland. Het park zal voldoende energie produceren om ruim 100.000 huishoudens van groene stroom te voorzien. Maar hoe wordt de bouw en exploitatie van zo’n windpark eigenlijk bekostigd? Wie zijn daarbij betrokken en wat zijn de verschillende rollen van de betrokken partijen? Wat zijn de risico’s die afgedekt moeten worden en hoe doe je dat eigenlijk?

Op 7 juni gaan Werner Runge (partner), Seppe Stax en Lianne van Aagten (beiden associates) in op hoe de realisatie en de financiering van zo’n project eruit zien en wat de verschillende uitdagingen zijn die bij dit soort projecten komen kijken.

Wil je er alles van weten?​
7 juni 2017, 16.00 – 18.00 uur, Apollolaan 15 in Amsterdam. Aansluitend is er een borrel. Een mooi moment om bij ons binnen te kijken en ons te leren kennen.

Wil je er alles van weten? Meld je voor 31 mei 2017 hier aan en upload je cv.