search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram
Student Seminar Projects & Real Estate - 4 oktober 2018 04 oktober 2018 Inhouse

Bij Allen & Overy zijn we niet bang voor het onverwachte. We omarmen het. Onverwachte uitdagingen vragen om onverwachte oplossingen. Daar staan we voor en dat is wat ons drijft. Hoe werkt dat in de praktijk? Je kunt het ervaren in onze nieuwe seminarserie. In de seminars komen bijzondere zaken en ontwikkelingen aan bod op het gebied van corporate transacties, financieringen & kapitaalmarkten en geschillen.

Seminar Projects & Real Estate

Het moderne winkelcentrum met zonnepanelen bij jou in de stad, het windmolenpark waar je elke dag langsrijdt en het duurzame hoofdkantoor van je favoriete merk; er wordt overal gebouwd. De bouwsector is volop in beweging en de jurist speelt hierin een belangrijke rol.

In het bouwrecht zijn de zaken uitdagend en complex. Van het afsluiten van complexe bouwcontracten en het verkrijgen van vergunningen, tot het adviseren over projectfinanciering en het voeren van arbitrageprocedures. Tijdens het studentenseminar van Projects & Real Estate nemen Baris, Coen en Gulsah jou mee in het hele bouwtraject van een fictief kantoorgebouw: FUTUR3.

Tijd en plaats

Op 4 oktober van 10.00 – 12.00 uur, Apollolaan 15 in Amsterdam. Aansluitend is er een lunch. Een mooi moment om bij ons binnen te kijken en ons te leren kennen.

Wil je er alles van weten? Meld je hier voor 1 oktober 2018 aan en upload je cv.