search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Vandaag de verkoop van een start-up. Morgen voetballen met scholieren.

Je leert veel in korte tijd

“Ik rouleerde onlangs naar Litigation, nadat ik anderhalf jaar geleden startte bij Corporate”, vertelt associate Joris Goettsch. “Als jonge advocaat bij Corporate werk je voor meerdere partners."

“Al snel ben je spin in het web bij overnames: je coördineert de diverse specialismen van Allen & Overy en je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de transactie. Je bent nog geen adviserend juridisch specialist, maar de cliënt belt jou als eerste met zijn vragen en vertrouwt op jouw uitleg. Zo leer je veel in korte tijd.”

“De cliënt belt jou als eerste met zijn vragen en vertrouwt op jouw uitleg”

Kennis en ervaring

“Naast ondernemingsrecht studeerde ik international business administration aan de Erasmus Universiteit, en onderzocht ik hoe high-tech bedrijven omgaan met kennismanagement. Begeleidt Allen & Overy een IT-start-up bij de verkoop aan een beursgenoteerde partij, dan komen die kennis en ervaring mij goed van pas. Juist als je met de CEO belt over zijn belangrijkste contract.”

Hoge verwachtingen

“Het geeft mij voldoening als ik merk dat een succesvol ondernemer of ervaren bestuurder op mijn mening vaart en ik, ook als broekie, de hoge Allen & Overy-verwachtingen waarmaak.”

Maatschappelijke betrokkenheid

“Maatschappelijke verbinding en betrokkenheid zijn belangrijk voor mij. Daar geeft Allen & Overy alle ruimte voor. Zo hielp ik bij de organisatie van het jaarlijkse straatvoetbaltoernooi van de Nieuwe Poort. Advocaten, bankiers en consultants vormen teams met vmbo-scholieren en overbruggen al voetballend maatschappelijke verschillen. Dat geeft zeker zoveel voldoening als mijn werk.”