search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Werken wanneer het mij uitkomt

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt, heeft Nynke Corporaal-Vegter (41) gekozen voor interim-werk. Als we haar bellen voor een interview, geeft ze aan die middag niet te kunnen, want dan heeft ze het partijtje van een van haar (drie) kinderen. Lachend: “Dat is toch de insteek: werken wanneer het mij uitkomt, meer vrijheid.”

Open en positieve cultuur

Nynke heeft net een klus van acht maanden afgerond bij Allen & Overy. “Niet om te vleien, maar op alle fronten een positieve ervaring. Bij Allen & Overy heerst een open en positieve cultuur. Er wordt hard gewerkt en weinig gemopperd. Die positieve cultuur komt uit de koker van de notaris en daarnaast werken er gewoon goede mensen.”
 

“Bij Allen & Overy heerst een open en positieve cultuur”

Groot kantoor, grote namen en deals

En die goede mensen zorgen volgens Nynke voor mooie zaken. “Dat was echt een verrassing van het interim werk, want elk kantoor is natuurlijk anders. Allen & Overy is een groot kantoor met grote zaken, namen en deals. En alles is er goed geregeld, van de computertraining tot de dagelijkse lunch en natuurlijk de barista, die na drie dagen al wist hoe ik mijn koffie drink.”

Peerpoint biedt best of both worlds

De combinatie van een flexibel werkmodel en werk op niveau vindt Nynke ideaal. “Ik heb iemand vervangen die een sabbatical had genomen, dus het reguliere werk overgenomen. Voor kantoor is dat natuurlijk prettig, want ik kon meteen aan de slag en zo’n sabbatical is dan geen belasting voor collega’s.”

Er is werk genoeg

Toevallig werkte er in dezelfde periode op deze sectie nog een Peerpoint-consultant, een leeftijdsgenoot. Het was leuk om met haar het werk te bespreken. Zelf is Nynke nu weer even fulltime moeder. Maar dat zal waarschijnlijk niet lang duren, want er is werk genoeg, aldus Nynke. 

Solliciteer direct