search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Je grenzen verleggen

Veel van onze cliënten zijn internationaal gevestigd. Regelmatig behartigen wij hun belangen vanuit verschillende landen. Wij vinden het daarom belangrijk dat je een internationaal netwerk opbouwt. Dat je ervaart hoe het is om in een andere culturele omgeving of in de praktijk van de cliënt te werken. Wij faciliteren dit met internationale trainingen en een Global Mobility Programma. Dit programma biedt je de mogelijkheid om met een secondment ervaring op te doen. Om je blik verder te kunnen verbreden bieden we ook een sabbatical leave regeling aan voor associates.

Van secondment naar permanent

Misschien bevalt het werk bij een ander Allen & Overy-kantoor zo goed dat je hier het liefst voor langere tijd of zelfs permanent aan de slag wilt. Vanzelfsprekend behoort dit tot de mogelijkheden. Dit past bij een internationaal kantoor en het weerspiegelt een kernpunt van onze strategie: “to enhance agility across our global team”.

Wegwijs in no time

Neyah van der Aa, associate Litigation, ging op secondment naar A&O New York. Daar werkte hij aan grote zaken waarin toezichthouders onderzoek doen. Neyah:“Mijn Amerikaanse kantoorgenoten namen me meteen mee naar allerlei feestjes en etentjes. Zo raakte ik in no time wegwijs in de stad.”

De secondment van Neyah van der Aa naar A&O New York.

Het uitzicht vanuit kantoor was geweldig

Aafke Landsmeer, associate Corporate, werkte 9 maanden bij het Corporate Team van Hicham Naciri bij Allen & Overy in Casablanca. Hoewel het cultuurverschil groot was kon ze met haar expertise veel waarde toevoegen.

De secondment van Aafke Landsmeer naar A&O Casablanca

Je wordt opeens weer in het diepe gegooid

Sinds oktober 2017 is de enthousiaste Olivier Valk (32) onderdeel van het Corporate M&A team van Allen & Overy in Tokio. Hij werkt in een hecht team, geniet van de bijzondere verschillen en is er zelfs vader geworden. 

De secondment van Olivier Valk naar A&O Tokio

We werken met de Messi's en Ronaldo's van de advocatuur

Erik-Jan Wagenvoort (33) en Stefan Spaans (30) zijn beiden op secondment in Londen. Stefan is associate bij Corporate en Erik-Jan senior associate bij Banking. Wij spraken met ze over het leven in Londen en de verschillen met Amsterdam. 

De secondment van Erik-Jan Wagenvoort en de secondment van Stefan Spaans naar A&O Londen

Sabbatical leave regeling

Om je als legal professional te kunnen ontwikkelen, moet je zicht blijven houden op de veranderende wereld om ons heen. Onze associates worden door cliënten niet alleen gewaardeerd vanwege hun juridische kennis, maar ook en vooral vanwege hun persoonlijkheid, hun wereldwijsheid en hun strategisch inzicht. Om dat te ontwikkelen heb je een brede blik nodig. In dit kader bieden we een sabbatical leave regeling voor associates, waarvan je gebruik kunt maken vanaf een dienstverband van vijf jaar. 

De sabbatical van Cecile Witlox in Zuid-Amerika.

Met een sabbatical of vakantie krijg je dit soort inzichten niet.

Als advocaat bij Allen & Overy kun je op client secondment gaan, een tijdelijke werkplek op jouw vakgebied bij een van onze cliënten. Zo ook Anita Punte (30) en Soufjan El Baroudi (30). Beiden zeer gepassioneerde associates die zich tot het uiterste in willen zetten. Soufjan werkte van eind april tot eind juli dit jaar voor ING en Anita is in augustus begonnen bij de Rabobank waar ze tot eind januari 2019 zal blijven.

De secondment van Soufjan bij ING en de secondment van Anita bij de Rabobank

It's time... for a trip to the USA!

Floris de Wit (32) en Seppe Stax (32) zijn allebei op secondment in de Verenigde Staten. Seppe bij het kantoor van Allen & Overy in het levendige New York. Floris bij Fenwick & West, een bevriend advocatenkantoor in het zonnige San Francisco. We spraken ze samen over het leven daar, de verschillen tussen de East Coast en de West Coast én over de ontwikkelingen die volgens hen deze kant op komen. Tijd voor een kijkje achter de Amerikaanse schermen dus!

De secondment van Seppe bij A&O New York en de secondment van Floris bij Fenwick & West in San Francisco