search menu linkedin2 twitter facebook cross check arrow-left arrow-right play share pause2 instagram

Waarom koos je voor A&O?

A&O was altijd al een kantoor dat mijn aandacht trok omdat ik er veel goede verhalen over had gehoord. Toen ik hier tijdens mijn master een kantoorbezoek had was ik eigenlijk snel verkocht.

Hoe zag een dag eruit?

Je dagen als student-stagiaire zijn nooit hetzelfde. Zo heb ik tijdens mijn student-stage concept overeenkomsten opgesteld, memo’s geschreven en juridisch onderzoek gedaan. Ook mocht ik een keer bij de closing van een deal zijn. Ik heb het als erg leuk ervaren om bij zo veel verschillende aspecten van het werk betrokken te worden. Dit zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van wat er allemaal bij komt kijken. 
 

“Ik vond het erg leuk direct bij zo veel verschillende aspecten van het werk betrokken te worden”

Wat was het hoogtepunt van je student-stage bij A&O?

Door de dagelijkse koffietjes en wekelijkse lunches en borrels zijn wij als groep student-stagiaires erg hecht met elkaar geraakt. Dit werd ook aangemoedigd door A&O, we mochten mee op medewerkersweekend en (tijdens mijn scriptiestage) mee naar het kerstfeest. Het is leuk om je enthousiasme met een groep te delen en ook met een deel daarvan verder te groeien tot advocaat-stagiaire. 

Wat had je niet verwacht tegen te komen in je student-stage bij A&O?

A&O is als kantoor heel toegankelijk. Je wordt overal bij betrokken, waardoor je echt onderdeel uitmaakt van het kantoor. 

Wat onderscheidt A&O van andere kantoren?

Wat mij opviel is dat bij A&O iedereen bereid om dat beetje extra te geven, maar de sfeer onderling heel goed en relaxed is. Daardoor weet je dat je altijd bij iedereen binnen kan lopen.